Sparen en bezuinigen met Cashflow software

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden en
maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig
en altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow
software door contact met support

Eenvoudig geld sparen en bezuinigen

Tegenwoordig is bezuinigen op en sparen van geld een belangrijk onderwerp aan de keukentafel. Veel mensen moeten bezuinigen vanwege teruglopende koopkracht. Anderen willen bezuinigen, omdat ze juist geld willen sparen. Bezuinigen en sparen voor bijvoorbeeld een leuke vakantie, een nieuwe auto of zelfs een tweede huis. Daarvoor moet u genoeg geld sparen. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) adviseert huishoudens genoeg geld te sparen.

Genoeg geld sparen

Het Nibud adviseert huishoudens geld opzij te zetten voor onvoorziene uitgaven. Een modaal huishouden dient tenminste €13.000 te sparen als financiële buffer. Want heeft u genoeg geld beschikbaar om een kapotte auto of wasmachine te vervangen? Het is verstandig alvast te sparen, zodat u deze kosten opvangt. Bent u daarvoor al aan het sparen of moet u gaan bezuinigen?

Handig programma om te bezuinigen of te sparen

Om te berekenen of u voldoet aan de geld-richtlijnen van het Nibud, kunt u Cashflow Manager gebruiken. Hiermee maakt u eenvoudig een persoonlijke begroting voor uw geld en ziet u waar bezuinigen of sparen mogelijk is. U creëert een overzicht van al uw inkomsten en uitgaven. Duidelijkheid over hoe u uw geld kunt besteden en waar u kunt bezuinigen of sparen. Het plannen van het uitgeven van geld wordt makkelijker. Het wordt eenvoudiger om geld te bezuinigen of te sparen op onnodige posten. Krijg met Bankingtools grip op uw geld.

Tips om te bezuinigen of te geld sparen

In vier eenvoudige stappen beginnen met bezuinigen op of sparen van geld:

1. Breng eerst alle uitgaven in kaart.
2. Verdeel uw geld in categorieën.
3. Maak een totaal van elke categorie.
4. Bekijk per categorie hoeveel u wilt bezuinigen en waar u op kunt sparen.

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Digitale huishoudboekje voor al uw inkomsten en uitgaven
Het meest uitgebreide inzicht in uw financiën 

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure