Sparen en bezuinigen met Cashflow software

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ 350.000+ huishoudens
✔ Deskundige support


Eenvoudig geld sparen en bezuinigen

Tegenwoordig is bezuinigen op en sparen van geld een belangrijk onderwerp aan de keukentafel. Veel mensen moeten bezuinigen vanwege teruglopende koopkracht. Anderen willen bezuinigen, omdat ze juist geld willen sparen. Bezuinigen en sparen voor bijvoorbeeld een leuke vakantie, een nieuwe auto of zelfs een tweede huis. Daarvoor moet u genoeg geld sparen. Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) adviseert huishoudens genoeg geld te sparen.

Genoeg geld sparen

Het Nibud adviseert huishoudens geld opzij te zetten voor onvoorziene uitgaven. Een modaal huishouden dient tenminste €13.000 te sparen als financiële buffer. Want heeft u genoeg geld beschikbaar om een kapotte auto of wasmachine te vervangen? Het is verstandig alvast te sparen, zodat u deze kosten opvangt. Bent u daarvoor al aan het sparen of moet u gaan bezuinigen?

Handig programma om te bezuinigen of te sparen

Om te berekenen of u voldoet aan de geld-richtlijnen van het Nibud, kunt u Cashflow Manager gebruiken. Hiermee maakt u eenvoudig een persoonlijke begroting voor uw geld en ziet u waar bezuinigen of sparen mogelijk is. U creëert een overzicht van al uw inkomsten en uitgaven. Duidelijkheid over hoe u uw geld kunt besteden en waar u kunt bezuinigen of sparen. Het plannen van het uitgeven van geld wordt makkelijker. Het wordt eenvoudiger om geld te bezuinigen of te sparen op onnodige posten. Krijg met Bankingtools grip op uw geld.

Tips om te bezuinigen of te geld sparen

In vier eenvoudige stappen beginnen met bezuinigen op of sparen van geld:

1. Breng eerst alle uitgaven in kaart.
2. Verdeel uw geld in categorieën.
3. Maak een totaal van elke categorie.
4. Bekijk per categorie hoeveel u wilt bezuinigen en waar u op kunt sparen.

Uitgebreide software

Veilige software

Telefonische support

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (lokaal tarief)
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur

Klantbeoordelingen