Kasboek software voor inkomsten en uitgaven

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden en
maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig
en altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow
software door contact met support

Kasboek software van BankingTools

Een digitaal kasboek is handig voor iedereen die via internet bankiert. Want weet u precies wat uw maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn? Met Cashflow Manager software houdt u uw inkomsten en uitgaven in een digitaal kasboek bij. U weet wat u aan verzekeringen, woonlasten en eenmalige grote uitgaven besteedt. En maak in het dit digitale kasboek ook uw dagelijkse uitgaven inzichtelijk.

Met de kasboek software van BankingTools kunt u:

  1. Eenvoudig inkomsten en uitgaven bijhouden
  2. Eenvoudig geld sparen op onnodige posten
  3. Beter budgetteren

Beste kasboek volgens banken

Het kasboek van BankingTools wordt aangeraden door bijna alle Nederlandse banken. De kasboek-software wordt inmidels al door meer dan 350.000 huishoudens gebruikt.

Hoe werkt het?

Download via het digitale kasboek uw transacties (inkomsten en uitgaven), van de bank naar uw eigen PC. Zo bouwt u snel een kasboek op. Bepaal zelf welke inkomsten en uitgaven u bij elkaar optelt of met elkaar vergelijkt. Bekijk in het kasboek uw inkomsten en uitgaven in tabellen en grafieken voor meer inzicht. In het kasboek maakt u eenvoudig uw persoonlijke begroting. Dankzij het kasboek weet u precies wat uw uitgaven per maand aan boodschappen zijn of wat het totaal aan telefoonkosten is. Of hou met het kasboek rekening met extra uitgaven zoals een bijbetaling voor uw energierekening of onverwachte medische kosten. Ook uw inkomsten kunt u in het kasboek gemakkelijker bijhouden. Het berekenen van uw daadwerkelijke inkomen is vaak minder eenvoudig dan het lijkt. Met het kasboek van Bankingtools is het antwoord slechts een muisklik verwijdert.

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Digitale huishoudboekje voor al uw inkomsten en uitgaven
Het meest uitgebreide inzicht in uw financiën 

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure