Kasboek software voor inkomsten en uitgaven

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ 350.000+ huishoudens
✔ Deskundige support


Kasboek software van BankingTools

Een digitaal kasboek is handig voor iedereen die via internet bankiert. Want weet u precies wat uw maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn? Met Cashflow Manager software houdt u uw inkomsten en uitgaven in een digitaal kasboek bij. U weet wat u aan verzekeringen, woonlasten en eenmalige grote uitgaven besteedt. En maak in het dit digitale kasboek ook uw dagelijkse uitgaven inzichtelijk.

Met de kasboek software van BankingTools kunt u:

  1. Eenvoudig inkomsten en uitgaven bijhouden
  2. Eenvoudig geld sparen op onnodige posten
  3. Beter budgetteren

Beste kasboek volgens banken

Het kasboek van BankingTools wordt aangeraden door bijna alle Nederlandse banken. De kasboek-software wordt inmidels al door meer dan 350.000 huishoudens gebruikt.

Hoe werkt het?

Download via het digitale kasboek uw transacties (inkomsten en uitgaven), van de bank naar uw eigen PC. Zo bouwt u snel een kasboek op. Bepaal zelf welke inkomsten en uitgaven u bij elkaar optelt of met elkaar vergelijkt. Bekijk in het kasboek uw inkomsten en uitgaven in tabellen en grafieken voor meer inzicht. In het kasboek maakt u eenvoudig uw persoonlijke begroting. Dankzij het kasboek weet u precies wat uw uitgaven per maand aan boodschappen zijn of wat het totaal aan telefoonkosten is. Of hou met het kasboek rekening met extra uitgaven zoals een bijbetaling voor uw energierekening of onverwachte medische kosten. Ook uw inkomsten kunt u in het kasboek gemakkelijker bijhouden. Het berekenen van uw daadwerkelijke inkomen is vaak minder eenvoudig dan het lijkt. Met het kasboek van Bankingtools is het antwoord slechts een muisklik verwijdert.

Uitgebreide software

Veilige software

Telefonische support

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (lokaal tarief)
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur

Klantbeoordelingen