Huishoudboekje voor het beheren van uw financiën

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden en
maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig
en altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow
software door contact met support

Huishoudboekje: boekje voor uw huishouden

Probeer nu hét digitale huishoudboekje 30 dagen gratis! Weet u nog niet helemaal zeker wat een huishoudboekje is en of een huishoudboekje geschikt is voor u? Lees dan gerust verder om meer te weten te komen over het huishoudboekje.

Wat is een huishoudboekje?

Een huishoudboekje is een financieel dagboek of een computerprogramma waar u uw inkomsten en uitgaven in bijhoudt. Het voordeel van het bijhouden van een huishoudboekje, is dat u zo een inzicht creëert in uw financiële huishouding. Zo kunt u in een huishoudboekje zien waar u uw geld aan uitgeeft en u kunt in een huishoudboekje zien waar u wellicht op zou geld besparen. Door het huishoudboekje te gebruiken kunt u zuiniger leven en een stuk slimmer met uw geld omgaan. Ervaar de voordelen van een huishoudboekje op uw computer. Probeer Cashflow, het huishoudboekje van BankingTools. U kunt nu Cashflow downloaden en 30 dagen gratis uitproberen.

Het ontstaan van het huishoudboekje

De herontdekking van het huishoudboekje was in de 50’er jaren van de vorige eeuw. Wegens een financiële crisis en grote zuinigheid werd er beter dan ooit op de inkomsten en uitgaven gelet. Dit werd voornamelijk gedaan door huisvrouwen, zij beheerden het geld en hielden in een huishoudboekje welke uitgaven er werden gedaan. Dit huishoudboekje is sindsdien nooit meer weggegaan uit onze samenleving, al is het gebruik van het huishoudboekje wel afgenomen tot begin deze eeuw. Met de komst van de computer kan iedereen gemakkelijk een huishoudboekje bijhouden en zijn er meer mogelijkheden en voordelen bijgekomen. Het huishoudboekje is nu zo populair dat er meerdere aanbieders van een huishoudboekje zijn en zelfs banken een digitaal huishoudboekje aanbieden.

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Digitale huishoudboekje voor al uw inkomsten en uitgaven
Het meest uitgebreide inzicht in uw financiën 

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure