Financieel dagboek voor het bijhouden van uw financiën

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden
en maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig en
altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow door
telefonische ondersteuning

Financieel dagboek

BankingTools levert via haar Cashflow software een uitgebreid financieel dagboek, als een verlenging van internetbankieren. Gebruiksvriendelijkheid en een deskundige support zijn daarbij belangrijke redenen geweest, waardoor er meer dan 350.000 huishoudens gebruik van maken.

Wat is een financieel dagboek?

Een financieel dagboek is te vergelijken met een normaal dagboek, maar dan met uw financiën als onderwerp. Elke dag bijhouden wat u heeft uitgegeven en waaraan, dat is wat u doet in een financieel dagboek. Maar ook al uw bankafschriften digitaal noteert u (m.b.v. internetbankieren) in dit financiële dagboek. Als u dan alle gegevens bij elkaar neemt, leest u duidelijk waar uw geld naar toe gaat en op welke kostenposten u geld kunt besparen.

Hoe werkt een financieel dagboek?

Door al uw inkomsten en uitgaven in uw finacieel dagboek op te nemen, creëert u een financieel overzicht. Uiteraard is een financieel dagboek tegenwoordig digitaal bij te houden en met de koppeling naar internetbankieren kan het zelfs automatisch voor u worden gedaan. U hoeft dus niet meer zelf elke banktransactie in de juiste categorie van uw financieel dagboek te plaatsen, maar de software doet dit automatisch voor u. Zo haalt u meer uit internetbankieren. Dus, door uw banktransacties, op simpele wijze te importeren naar uw financieel dagboek, krijgt u een geheel overzicht van uw financiële situatie.

Waarom een financieel dagboek bijhouden?

Het bijhouden van een financieel dagboek, via internetbankieren, is goed voor uw financiële situatie. Voornamelijk voor degenen die zelf een financieel dagboek bijhouden. Mensen die een financieel dagboek bijhouden hebben meer inzicht in hun financiën, zijn zich meer bewust van hun financiële situatie en besparen geld.

Alleen u heeft toegang tot uw gegevens

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (lokaal tarief)
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure