Bewaar uw Bankafschriften Digitaal

Een digitaal kasboek is handig voor iedereen die via internet bankiert. Want weet u precies wat uw maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn? Met Cashflow Manager software houdt u uw inkomsten en uitgaven in een digitaal kasboek bij. U weet wat u aan verzekeringen, woonlasten en eenmalige grote uitgaven besteedt. En maak in het digitale kasboek ook uw dagelijkse uitgaven inzichtelijk.

Met de kasboek software van BankingTools kunt u:

  1. Eenvoudig inkomsten en uitgaven bijhouden
  2. Eenvoudig geld sparen op onnodige posten
  3. Beter budgetteren

Beste kasboek volgens banken

Het kasboek van BankingTools wordt aangeraden door alle Nederlandse banken. De kasboek-software wordt door meer dan 350.000 huishoudens gebruikt.

Hoe werkt het?

Download via het digitale kasboek uw transacties (inkomsten en uitgaven), van de bank naar uw eigen PC. Zo bouwt u snel een kasboek op. Bepaal zelf welke inkomsten en uitgaven u bij elkaar optelt of met elkaar vergelijkt. Bekijk in het kasboek uw inkomsten en uitgaven in tabellen en grafieken voor meer inzicht. In het kasboek maakt u eenvoudig uw persoonlijke begroting.

Dankzij het kasboek weet u precies wat uw uitgaven per maand aan boodschappen zijn of wat het totaal aan telefoonkosten is. Zo houdt u rekening met extra uitgaven, zoals een bijbetaling voor uw energierekening of onverwachte medische kosten. Ook uw inkomsten houdt u in het kasboek gemakkelijk bij. Het berekenen van uw daadwerkelijke inkomen is vaak minder eenvoudig dan het lijkt. Met het kasboek van BankingTools is het antwoord slechts 1 muisklik verwijderd. Met het kasboek heeft u altijd overzicht van uw inkomsten en uitgaven om makkelijk te bezuinigen en geld te sparen. Lees over budgetteren en bezuinigen.

Uitgebreide software

Veilig en persoonlijk

Deskundige support

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Probeer de software 30 dagen gratis, ervaar hoe gemakkelijk het werkt
Vragen? Mail sales@bankingtools.nl of bel 09008212400 (€1,00 per gesprek, 10:00 -14:00)
Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert