Digitale bankafschriften bewaren met BankingTools

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden
en maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig en
altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow door
telefonische ondersteuning

Bewaar uw bankafschriften digitaal

Een belangrijke eigenschap van de Cashflow software van BankingTools, is het digitaal archiveren van uw bankafschriften. De meeste banken in Nederland bewaren uw bankafschriften namelijk maar voor een bepaalde tijd, meestal is dat slechts 1.5 jaar. Door het gebruik van het huishoudhoudboekje, de Cashflow software kunt u uw bankafschriften voor een onbeperkte periode bewaren en er tevens een back-up van maken voor op uw PC.

Hoe kunt u uw bankafschriften digitaal bewaren?

Om uw bankafschriften digitaal op te slaan, heeft u een administratieprogramma nodig met de juiste functionaliteit.

Cashflow software voorziet daarin uitstekend en kan u helpen met verschillende aspecten van uw persoonlijke financiën. Als u de software van Cashflow download, kunt u uw banktransacties op simpele wijze importeren naar de software. Vervolgens kunt u via de software uw bankafschriften inzien, archiveren, uitprinten en er een back-up van maken. Dit is geheel veilig omdat het van buitenaf uw computer niet te bereiken is. Het programma werkt offline. Maar ook omdat het programma op uw computer zelf is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Waarom uw bankafschriften bewaren?

Het is altijd handig om uw bankafschriften in te kunnen zien. Helaas bewaren de banken uw bankafschriften nog slechts 1.5 jaar en worden er ook geen papieren bankafschriften meer verstuurd. Cashflow software is hier een goed antwoord op als eenvoudig huishoudboekje. Uw bankafschriften in een digitaal archief, veilig en met een back-up.

Nu al uw banktransacties bewaren?

Download dan de software door in hier onder uw e-mailadres in te vullen. U kunt de software dan een maand gratis gebruiken. Na deze periode kunt u het programma aanschaffen en er gewoon gebruik van blijven maken.

Alleen u heeft toegang tot uw gegevens

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (lokaal tarief)
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure