Persoonlijke begroting

Cashflow is in verschillende varianten verkrijgbaar en voor welke optie u ook gaat, u zult altijd een perfect inzicht krijgen op uw persoonlijke begroting. U weet precies hoe u er voor staat, wat u de komende maanden kunt verwachten en waarop u moet anticiperen. Voorkom met een persoonlijke begroting dat u voor een financiële verrassing komt te staan.

Gemakkelijk de inkomsten en uitgaven bijhouden en het analyseren van uw financiële toekomst met daarbij handige statistieken over uw financiële leefpatroon, Cashflow realiseert het voor u. Het kasboek programma blinkt uit in het bieden van een duidelijk overzicht en het visualiseren van uw persoonlijke begroting.

Huishoudboekje Nibud

Uw persoonlijke begroting wordt duidelijk geschetst aan de hand van uw inkomsten en uitgaven over de afgelopen periode, welke direct bij uw bank(en) wordt opgevraagd. Op basis daarvan zal een duidelijke analyse uitgevoerd worden zodat u weet wat u kan verwachten. Een interessante extra mogelijkheid binnen onze kasboek-software is de input van Nibud.

Cashflow Manager 5 biedt als huishoudboekje samen met Nibud u de mogelijkheid om de financiële situatie met andere gelijkgestelden te vergelijken, zodat u enigszins een beeld krijgt over hoe het met uw financiën is gesteld op algemeen niveau. Altijd handig om op basis daarvan uw uitgaven patroon kritisch te beoordelen en verrassingen te voorkomen.

U krijgt bovendien een persoonlijk begrotingsadvies op basis van Nibud informatie, zodat u precies weet hoe u er voor staat en u zich eventueel beter kan voorbereiden op financiële onzekerheden, die de revue kunnen passeren.

Financieel overzicht huishouden

Naast een persoonlijke begroting die Cashflow u kan presenteren is de kasboek-software als budgetbeheer programma ook uitstekend voor een financieel overzicht huishouden. Een huishoudboekje maken en bijhouden is voor elke situatie met Cashflow een prettige en duidelijke manier om uw financiën bij te houden en verrassingen te voorkomen.

Uitgebreide software

Veilig en persoonlijk

Deskundige support

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Probeer de software 30 dagen gratis, ervaar hoe gemakkelijk het werkt
Vragen? Mail sales@bankingtools.nl of bel 09008212400 (€1,00 per gesprek, 10:00 -14:00)
Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert