Huishoudboekje Nibud

Het Nibud is een onafhankelijke stichting die zich bezighoudt met financieel advies en informatievoorziening. BankingTools heeft een samenwerking met het Nibud en zo kan u bij ons een huishoudboekje kopen, waarbij u een persoonlijk advies van Nibud krijgt.

BankingTools heeft drie verschillende kasboek programma's. De meest simpele versie is Cashflow Viewer 5, de iets meer uitgebreide is Cashflow Assistant 5 en het meest complete programma is Cashflow Manager 5. Cashflow Manager 5 is het huishoudboekje waar u een persoonlijk begrotingsadvies van Nibud bij ontvangt en tevens uw situatie kan vergelijken met andere Nederlanders in vergelijkbare financiële situaties.

Het huishoudboekje met het Nibud begrotingsadvies geeft u de unieke mogelijkheid een duidelijk beeld te creëren hoe u er financieel voor staat. Daarmee is het huishoudboekje Nibud van BankingTools een effectief middel voor uw financiën bijhouden.

Persoonlijke begroting

Een persoonlijke begroting is het makkelijkste te visualiseren als u hier een goed kasboek programma voor heeft. Beheer de uitgaven van het gezin in een eenvoudig huishoudboekje en bij Cashflow Manager 5 heeft u alle denkbare opties die u goed helpen om een duidelijk overzicht te creëren. Hierbij zit het persoonlijke begrotingsadvies vanuit het Nibud, wat u nog meer inzicht en mogelijkheden geeft.

Voor meer informatie over Cashflow Manager 5 of één van onze andere administratieprogramma's kunt u hier terecht, waar wij u meer specifieke details geven.

Huishoudboekje kopen

Een huishoudboekje dat samenwerkt met Nibud kopen en daarmee een digitaal kasboek bijhouden dankzij een eenvoudig overzicht en werking, dat kan binnen een paar tellen. Via onze website kunt u gemakkelijk een huishoudboekje kopen en daarmee haalt u direct degelijke kasboek-software in huis.

De Cashflow programma's van BankingTools staan bekend als een zeer degelijk kasboek programma wat ideaal is om uw financiën bij te houden, het organiseren van de uitgaven van het gezin en dat met een persoonlijk begrotingsadvies van het Nibud. Bestel vandaag nog uw huishoudboekje bij BankingTools en geniet van de vele voordelen dat het biedt, zoals een persoonlijk advies van Nibud.

Uitgebreide software

Veilig en persoonlijk

Deskundige support

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Probeer de software 30 dagen gratis, ervaar hoe gemakkelijk het werkt
Vragen? Mail sales@bankingtools.nl of bel 09008212400 (€1,00 per gesprek, 10:00 -14:00)
Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert