Budgetteren huishouden

Eén eenvoudig overzicht van al uw financieën en nooit meer onverwachts geld te kort. Een huishoudboekje dat slechts eenmaal per week wordt bijgehouden geeft u dagelijks inzicht in uw financiële situatie. In een huishouden is budgetteren van groot belang om zicht te houden op noodzakelijke uitgaven en de mogelijkheden om te bezuinigen.

Dit is toch veel werk, hoor ik u denken. Nee, gelukkig kan dit ook geautomatiseerd worden. Bankingtools helpt uw huishouden budgetteren met een eenvouding en digitaal huishoudboekje. Alle inkomsten en uitgaven van uw gezin staan overzichtelijk om één plek in onze Cashflow-pakketten.

Financieel overzicht huishouden

Cashflow is als administratieprogramma in samenwerking met diverse vooraanstaande banken ontwikkeld om u te allen tijd een duidelijk overzicht te geven van uw financiële situatie. Het biedt tevens de mogelijkheid om zonder al te veel gedoe uw financiën bij te houden. In die zin is het administratieprogramma als digitaal huishoudboekje dé oplossing voor een overzichtelijk budgetbeheer van een huishouden.

Een financieel overzicht van uw huishouden inclusief nauwkeurige prognoses zijn de grote voordelen van de Cashflow-pakketten. Tegen lage kosten maakt u nu al gebruik van één van onze huishoudboekjes. De software is gemakkelijk te downloaden om vervolgens binnen tien minuten een compleet financieel overzicht van uw huishouden te creëren.


Het budgetteren van een huishouden via de Cashflow kasboek-software is gemakkelijker, overzichtelijker en efficiënter dan de klassieke manier. Ook voorkomt u onnodige fouten en komt u niet voor verrassingen te staan. Sluit aan bij de ruim 350.000 gezinnen die al gebruikmaken van dit huishoudboekje.

Vandaag nog uw huishouden budgetteren

Vandaag nog overstappen naar de beste manier voor het budgetteren van uw huishouden? Dat kan. Het huishoudboekje Cashflow kopen en er binnen tien minuten mee aan de slag gaan is één van de speerpunten van Cashflow. Alles is zo transparant mogelijk, waardoor u uitstekend uw inkomsten en uitgaven kunt bijhouden en controle heeft op de uitgaven gezin.

Cashflow is door jaren van ontwikkeling hét ultieme kasboek programma dat momenteel verkrijgbaar is. In samenwerking met gerenommeerde banken zijn deze kasboeken samengesteld. Zo kunt u eenvouding inloggen en via internetbankieren alle transacties inladen. Deze efficiënte werking helpt u met het bijhouden van de financiën. Ook vanaf vandaag aan de slag met het budgetbeheer van uw huishouden? Maak kennis met het digitale huishoudboekje, Cashflow.

Uitgebreide software

Veilig en persoonlijk

Deskundige support

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Probeer de software 30 dagen gratis, ervaar hoe gemakkelijk het werkt
Vragen? Mail sales@bankingtools.nl of bel 09008212400 (€1,00 per gesprek, 10:00 -14:00)
Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert