Persoonlijke begroting maken met een huishoudboekje

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ 350.000+ huishoudens
✔ Deskundige support


Persoonlijke begroting

Cashflow software is in verschillende varianten verkrijgbaar en voor welke optie u ook gaat, u zult altijd een perfect inzicht krijgen op uw persoonlijke begroting. U weet precies hoe u er voor staat, wat u de komende maanden kunt verwachten en waarop u moet anticiperen. Voorkom met een persoonlijke begroting dat u voor een financiële verrassing komt te staan.

Gemakkelijk de inkomsten en uitgaven bijhouden en het analyseren van uw financiële toekomst met daarbij handige statistieken over uw financiële leefpatroon? Cashflow realiseert het voor u. Het kasboek programma blinkt uit in het bieden van een duidelijk overzicht en het visualiseren van uw persoonlijke begroting.

Huishoudboekje Nibud

Uw persoonlijke begroting wordt duidelijk geschetst aan de hand van uw inkomsten en uitgaven over de afgelopen periode, welke direct bij uw Nederlandse en/of Belgische banken wordt opgevraagd. Op basis daarvan zal een duidelijke analyse uitgevoerd worden, zodat u weet wat u kan verwachten. Een interessante extra mogelijkheid binnen onze kasboek software is de input van het Nibud.

Cashflow Manager 5 software biedt als huishoudboekje samen met het Nibud u de mogelijkheid om de financiële situatie met andere gelijkgestelden te vergelijken, zodat u enigszins een beeld krijgt over hoe het met uw financiën is gesteld op algemeen niveau. Altijd handig om op basis daarvan uw uitgaven patroon kritisch te beoordelen en verrassingen te voorkomen.

U krijgt bovendien een persoonlijk begrotingsadvies op basis van inforamtie van ht Nibud, zodat u precies weet hoe u er voor staat en u zich eventueel beter kan voorbereiden op financiële onzekerheden, die de revue kunnen passeren.

Financieel overzicht huishouden

Naast een persoonlijke begroting die Cashflow software u kan presenteren is de kasboek software als budgetbeheer programma ook uitstekend voor een financieel overzicht van het huishouden. Een huishoudboekje maken en bijhouden is voor elke situatie met Cashflow software een prettige en duidelijke manier om uw financiën bij te houden en verrassingen te voorkomen.

Uitgebreide software

Veilige software

Telefonische support

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (lokaal tarief)
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur

Klantbeoordelingen