Wat Cashflow software doet


Met Cashflow software krijgt u snel en eenvoudig inzicht in uw financiën, zodat u precies weet hoe u er voor staat en wat u kunt verwachten. Zo bent u voorbereid op wat komen gaat en zal daardoor minder snel worden geconfronteerd met financiële verrassingen. Op een gemakkelijke manier houdt u al uw inkomsten en uitgaven bij om antwoord te krijgen op financieel gerelateerde vragen zoals: ‘Waar geef ik mijn geld eigenlijk aan uit?’ en ‘Hoe sta ik er financieel voor?’.

Start nu
Financieel zeker

Wilt u ook financieel gezond worden, maar ook blijven?


Cashflow software het digitale huishoudboekje van BankingTools zorgt voor meer dan inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Het signaleert, analyseert en geeft u een nauwkeurig beeld van uw financiële situatie. Is uw financiele buffer groot genoeg? Hoe groot zijn uw kosten ten opzichte van uw inkomsten? Hoe ontwikkelt uw banksaldo zich? Hoeveel geeft u uit in vergelijking met soortgelijke huishoudens?
Het huishoudboekje van BankingTools

Hoe werkt u met Cashflow software?


Cashflow software is een digitale huishoudboekje die u op uw Windows computer installeert. Met de software haalt u al uw af- en bijschrijvingen op uit internetbankieren van uw bank. Al uw inkomsten en uitgaven worden automatisch ingedeeld in vrij aan te passen rubrieken, zoals huishouden, salaris, hypotheek, verzekeringen en abonnementen. Uw transacties worden in diverse overzichten en rapportages voor u geplaatst. Zo bent u altijd op de hoogte van wat u precies uitgeeft, maar vooral ook hoeveel financiële ruimte u nog ter beschikking heeft.
Alleen u heeft toegang tot uw gegevens

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

BankingTools werkt voor u samen met banken

Partner van de Nederlandse en Belgische banken


Cashflow software wordt in samenwerking met de Nederlandse en Belgische banken ontwikkeld. Dat biedt voordelen zoals het gemakkelijk ophalen van uw transacties uit internetbankieren, omdat wij op de hoogte zijn van belangrijke veranderingen. Zo heeft u altijd inzicht in uw financiële situatie. Wij werken met ING, Rabobank, ABN Amro, ASN Bank, F. van Lanschot Bankiers, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Argenta, Belfius, BNP Paribas en KBC.

 

Invers BV te Voorburg

Wij zijn Invers ontwikkelaars en uitgevers van BankingTools


De software Cashflow wordt ontwikkeld en uitgegeven door Invers. Wij hebben een belangrijke missie: Particulieren helpen met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht. Wij doen dit door innovatieve en kwalitatief hoogstaande software te ontwikkelen. Met deze overtuiging is Invers meer dan 23 jaar één van de belangrijkste spelers op het gebied van financiële software voor particulieren. Inmiddels maken meer dan 500.000 klanten gebruik van onze software.

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (10:00 tot 14:00 uur)

Klantbeoordelingen