Het huishoudboekje van BankingTools

Inzicht in uw financiën


Met het huishoudboekje Cashflow krijgt u snel en eenvoudig inzicht in uw financiën, zodat u precies weet hoe u er voor staat en wat u verwacht. Zo bent u voorbereid op wat komen gaat en zal daardoor minder snel worden geconfronteerd met financiële verrassingen. Op een gemakkelijke manier houdt u al uw inkomsten en uitgaven bij om antwoord te krijgen op vragen als: ‘Waar geef ik mijn geld eigenlijk aan uit?’ en ‘Hoe sta ik er financieel voor?’ Zo weet u waar uw geld vandaan komt en waar het naartoe gaat.

Start nu

 

Probeer de software 30 dagen lang gratis
Veilig en privé

Veiligheid & privacy


De software van BankingTools draait op uw eigen PC of laptop. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en onbereikbaar van buitenaf. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar worden opgeslagen. Zo houdt u alles privé. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

BankingTools

Hoe het werkt


Het huishoudboekje Cashflow is software die u downloadt en installeert op uw PC of laptop. Met de software haalt u al uw af- en bijschrijvingen op uit internetbankieren van uw bank. Contante uitgaven voegt u handmatig toe. Al uw inkomsten en uitgaven worden automatisch ingedeeld in vrij aan te passen rubrieken zoals huishouden, salaris, hypotheek, verzekeringen en abonnementen. Uw transacties worden in diverse overzichten en rapportages geplaatst. Zo weet u precies wat u uitgeeft en hoeveel ruimte u heeft.
Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert

 

BankingTools werkt voor u samen met banken

Partner van banken


Cashflow software wordt in samenwerking met de Nederlandse en Belgische banken ontwikkeld. Dat biedt voordelen zoals het gemakkelijk ophalen van uw transacties uit internetbankieren, omdat wij op de hoogte zijn van belangrijke veranderingen. Zo heeft u altijd inzicht in uw financiële situatie. Wij werken met ING, Rabobank, ABN Amro, ASN Bank, F. van Lanschot Bankiers, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Argenta, Belfius, BNP Paribas en KBC.

 

Financieel zeker

Financieel zeker


Het huishoudboekje Cashflow zorgt voor meer dan alleen inzicht in inkomsten en uitgaven. Het signaleert en analyseert om u een nauwkeurig beeld te geven van uw financiële situatie. Is uw financiele buffer groot genoeg? Hoe groot zijn uw vaste kosten ten opzichte van uw vaste inkomsten? Hoe ontwikkelt uw banksaldo zich? Hoeveel geeft u uit in vergelijk met soortgelijke huishoudens?
Invers BV te Voorburg

Wie wij zijn


Het digitale huishoudboekje Cashflow wordt ontwikkeld en uitgegeven door Invers.

Wij hebben een belangrijke missie:
Particulieren helpen met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht.

Wij doen dit door innovatieve en kwalitatief hoogstaande software te ontwikkelen. Met deze overtuiging is Invers al 23 jaar één van de belangrijkste spelers op het gebied van financiële software voor particulieren. Inmiddels maken meer dan 500.000 klanten gebruik van onze software.

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Probeer de software 30 dagen gratis, ervaar hoe gemakkelijk het werkt
Vragen? Mail sales@bankingtools.nl of bel 09008212400 (€1,00 per gesprek, 10:00 -14:00)
Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert