Ilona en ik hadden op internet een huis gezien waar we gelijk verliefd op waren. Nu is het tegenwoordig simpel om uit te rekenen hoeveel je maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Maar dat is niet altijd wat je ook wilt betalen omdat je natuurlijk wel geld wilt overhouden voor leuke dingen!

Willen betalen

Wij wilden maximaal €100.- meer betalen aan hypotheek dan we nu aan huur kwijt waren. Dus begonnen we een overzicht te maken van onze kosten en inkomsten, maar dat schoot niet echt op.

Sneller en makkelijker

We zochten een tool om ons te helpen, want met meerdere rekeningen was het met internetbankieren niet te doen. We probeerden de gratis proefversie van Cashflow Manager en het stappenplan 'Ik wil een woning kopen'. We hadden snel een overzicht en konden zien hoeveel we nu vrij te besteden hadden, daar wilden we niet op inleveren.

Precies weten wat we willen

Nu we precies wisten hoeveel we konden besteden aan een hypotheek maakten we een afspraak voor een gesprek met een hypotheekadviseur. Die was verbaasd dat wij ons huiswerk al zo goed hadden gedaan, een mooi compliment.

Wonen met een gerust gevoel

Wij zijn ervan overtuigd dat wij er goed aan hebben gedaan om onszelf voor te bereiden met Cashflow. We gebruiken het nog steeds ongeveer 1x per maand en wonen inmiddels met een gerust gevoel in onze nieuwe woning! Iedereen van bankingtools.nl bedankt voor deze handige software!