Bent u zich bewust van financiële tegenslagen waarmee u eventueel geconfronteerd kan worden? Het kan zijn dat uw dak ineens lekt of dat de wasmachine er ineens mee ophoudt. Misschien krijgt u ineens een boete, omdat u te hard heeft gereden. Dit kan natuurlijk iedereen overkomen, maar het blijkt dat toch veel mensen deze tegenslagen niet kunnen betalen. Het is daarom verstandig om extra geld over te houden voor onvoorziene kosten. Dit voorkomt veel problemen in uw persoonlijke financiën. Hoe cliché het ook klinkt, het is altijd van groot belang dat u uw financiële zaakjes op orde heeft.

Uit een artikel van nu.nl blijkt dat 70% van de Nederlanders heeft bezuinigd. We weten allemaal dat we momenteel in een economische crisis zitten en dan is het verstandig om hier rekening mee te houden. Besparen is eigenlijk een must, omdat veel Nederlanders de laatste vier jaar te maken hebben met koopkrachtverlies. Er wordt voornamelijk veel bespaard op luxe goederen/diensten. Zelfs 9% van de ondervraagde huishoudens verkoopt de auto om zo rond te kunnen komen.

BankingTools biedt hier de oplossing voor. Met behulp van BankingTools ziet u duidelijk en overzichtelijk waar u uw geld aan uitgeeft. U ziet dat u bijvoorbeeld meer op boodschappen kunt besparen zodat u extra geld overhoudt voor de onvoorziene kosten. Dus goed voorbereid zijn? Gebruik BankingTools en voorkom financiële tegenslagen.