Ik ben heel zelfstandig en op mijn 18e woonde ik al op mezelf, verdiende ik mijn eigen geld, zorgde ik voor mezelf en deed ik mijn eigen financiën, tenminste ik zorgde dat ik niet rood kwam te staan.

Meer salaris, meer mogelijkheden toch?

Ik besefte dat ik eigenlijk niet zo goed wist wat mijn vaste kosten waren, hoeveel ik vrij te besteden had en hoeveel dat nu meer zou zijn. Ik had dus overzicht nodig.

Boekhouders weten het wel

Op mijn werk hoorde ik van een collega dat de boekhouder haar handige software had aangeraden: Cashflow Manager van Bankingtools.nl. Zij vond het super handig dus toen ik thuis kwam ben ik het gelijk gaan proberen met de gratis probeerversie en het stappenplan, 'Overzicht na verandering'.

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Ik wilde weten wat ik eigenlijk maandelijks nodig had en hoeveel ik nu vrij kon besteden. Ik heb voortaan per maand €600.- vrij te besteden, dat was boven verwachting!

Genieten en sparen

Omdat ik ook veel wensen heb, ben ik gelijk (spaar)doelen en budgetten gaan opstellen op basis van mijn huidige uitgavenpatroon. Nu kan ik blijven uitgeven zoals ik gewend ben en kost het mij een kwartiertje per maand om mijn financiën te doen!

Bankingtools, bedankt voor deze handige tool! Ook namens mijn collega!