"Inzicht in uw financiën". Onder deze titel vergelijkt en bespreekt maandblad Computer!Totaal in zijn meinummer acht verschillende digitale huishoudboekjes. Daarbij wordt vooral gelet op de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden die deze digitale huishoudboekjes bieden.

Nibud Cashlfow Manager

“Dit is de nieuwe naam voor Cashflow Manager. De nieuwe naam heeft alles te maken met de mogelijkheid om uw situatie op anonieme basis met anderen te vergelijken, via referentiecijfers van Nibud.”  Zo snijdt Computer!Totaal direct een belangrijk onderwerp aan in de zoektocht naar het beste huishoudboekje. De referentiecijfers van Nibud vormen een belangrijke toevoeging aan de toch al hoge kwaliteit van de Nibud Cashflow Manager. En daarnaast is het erg fijn dat het inladen van de transactiebestanden vliegensvlug gaat en dat het mogelijk is om handmatig rekeningen en transacties toe te voegen. 

Belangrijke hulp bij een huishoudboekje

“Via een assistent (wizard) kunt u een administratie aanmaken en gegevens importeren of invoeren. Rekeningen worden automatisch aangemaakt en de benodigde extra gegevens zijn meteen aan te vullen (zoals beginsaldo en rekeningnaam). Het programma maakt geen gebruik van traditionele menubesturing, maar van linten, vergelijkbaar met die van Microsoft Office.”
Ook de wizard is een belangrijk pluspunt van de Nibud Cashflow Manager. Met deze hulp kan elke nieuwe gebruiker nog gemakkelijker met het programma gaan werken. En dan is er ook nog een fijne handleiding die stap voor stap uitlegt hoe u het best te werk kunt gaan: Handleiding

Nibud Cashflow Manager als beste uit de test

“Het programma zit boordevol overzichten en biedt erg veel functionaliteit. Rekeningen zijn handmatig toe te voegen en weer te verwijderen. Transacties kunt u eenvoudig verwijderen en aanmaken, bijna alle velden zijn aanpasbaar. Bij budgetten kan een jaar- of maandbedrag worden opgegeven, of per maand een eigen bedrag.” 
Door al deze mogelijkheden en flexibiliteit krijgt Nibud Cashflow Manager als enige digitale huishoudboekje
4,5 van de 5 sterren van Computer!Totaal.

En is daarmee het beste digitale huishoudboekje!