BankingTools gebruikerservaringMijn vriendin en ik zijn van plan om over een aantal maanden samen te gaan wonen. Wij plannen graag vooruit en vinden het fijn om financieel voorbereid te zijn. Met het oog op onze plannen, hebben we afgesproken om ieder een bepaald bedrag opzij te zetten. Mijn financiële situatie is nooit een probleem geweest. Ik heb altijd precies geweten wat er binnenkwam, maar mijn uitgaven waren elke maand meer een globale schatting.

Ik verloor nooit compleet het overzicht, maar hield ook nooit genoeg over om een groot bedrag opzij te zetten. De afgelopen maanden probeerde ik meer zicht te hebben op mijn uitgaven door mijn saldo regelmatig in de gaten te houden. Mijn uitgaven bleven echter te hoog en ik vond het lastig om te zien op welke manier er geld bespaard kon worden.

Met behulp van het huishoudboekje van BankingTools weet ik precies wat ik elke maand uitgeef. Het is ook erg fijn om te zien waar het geld naartoe gaat. Ik zag gelijk een aantal zaken waar ik op kon besparen. Nu wordt er maandelijks een bedrag apart gezet en ik heb zicht op de rest van mijn uitgaven.

Ik ben er erg blij mee en vind het bedrag van ongeveer €30 per jaar het absoluut waard. Dat heb ik graag over voor een goede start van een financieel gezonde en gelukkige toekomst.