We hebben dit eerst half jaar veel gedaan. Dat begon natuurlijk vlak voor de jaarwisseling met de introductie van Cashflow 5. Mede omdat het helemaal nieuw is gemaakt, zijn er toch wat kleine foutjes ingeslopen. Met medewerking van veel van onze klanten zijn die er intussen allemaal uit. Hiervoor brachten we in juni de meest recente versie 5.0.2.95.

Om te updaten start u Cashflow 5, gaat naar het tabblad IMPORT en volgt u de aanwijzingen onder Speciale Update. Heeft u hulp nodig, belt u dan met de supportdesk of stelt u uw vraag via www.mijnbankingtools.nl.

Het eerste half jaar zijn we ook druk bezig geweest met een update van Cashflow Online. Dit online systeem is een alternatief voor de BankingTools software. Wel iets minder uitgebreid, maar door de update is het qua functionaliteit een stuk dichterbij gekomen. En belangrijk, het is óók geschikt voor Apple, Mac en tablets.

Waarom online of waarom offline?

Die keuze is natuurlijk heel persoonlijk en daarom bieden we ook beide alternatieven. Plus de mogelijkheid om uw gegevens van het ene naar het andere systeem over te zetten. We merken dat er wel een kleine verschuiving is naar het online bijhouden van uw financiele sitatie. Maar de verdeling is nog steeds zo'n 50/50. Op een vergelijkingspagina hebben we de verschillen en overeenkomsten op een rijtje gezet.