Creeer overzicht van uw uitgavenGeld. Voor sommigen een reden tot bestaan en voor anderen slechts een handig hulpmiddel in het leven. De een geeft het zo snel mogelijk weer uit en de ander ziet met glimmende ogen de spaarrekening groeien. Een aantal Nederlanders hebben een onuitputtelijke bankrekening, terwijl een groot deel regelmatig hun saldo bekijkt. Hoe we ook met ons geld omgaan, één ding is duidelijk. Geld maakt niet gelukkig, maar geen geld maakt wel ongelukkig.

Iedereen gaat anders met geld om, maar in elke situatie is het belangrijk dat er een overzicht gecreëerd wordt. Om de orde en overzicht te bewaren is het belangrijk om exact te weten wat er binnenkomt en weer uitgaat. Dit lijkt logisch, maar de meeste huishoudens moeten rekening houden met verschillende factoren. Alleen- of tweeverdieners, freelancers, toeslagen, vakantiegeld, dertiende maand en bonussen, allemaal factoren die de financiële situatie beïnvloeden.

Eén van de manieren om vinger aan de pols te houden is het gebruik van een digitaal huishoudboekje. Hoewel acht van de tien Nederlanders gebruik maakt van internetbankieren, heeft niet iedereen overzicht van de financiële situatie. Internetbankieren biedt de mogelijkheid om op elk moment van de dag uw saldo te bekijken, maar soms heeft u net iets meer overzicht nodig. Om snel en moeiteloos inzicht in uw financiën te verkrijgen is er een digitaal huishoudboekje van BankingTools beschikbaar.

Met behulp van BankingTools houdt u al uw inkomsten en uitgaven bij om antwoord te krijgen op vragen als: ‘Waar geef ik mijn geld eigenlijk aan uit?’ en ‘Hoe sta ik er financieel voor?’ Het systeem doet al het werk voor u. Uw inkomsten en uitgaven worden automatisch samengevoegd. Zo behoudt u het overzicht en is onmiddellijk te zien waar uw geld vandaan komt en waar het naartoe gaat.