Vraagt u zich regelmatig af waar uw geld gebleven is en hoe u er financieel voorstaat? Houd u aan het einde van uw geld nog een stukje maand over? Wij hebben de oplossing! BankingTools heeft namelijk software die u precies laat weten waar uw geld naartoe gaat.

Wij hebben allemaal dromen en doelen, maar die zijn niet gratis. De één wil graag eerder met pensioen en de andere wil een verre reis maken. Maar door geen zicht te hebben op wat er nu daadwerkelijk aan financiën inkomt en uitgaat, lukt het vaak niet om deze doelen te bereiken. Creëer daarom overzicht met het handige hulpmiddel van BankingTools.

Hoe het werkt

Het lijkt ontzettend veel gedoe; het bijhouden van een huishoudboekje. Niets is minder waar. Het digitale huishoudboekje van BankingTools is software die u downloadt en installeert op uw desk- of laptop. U haalt al uw af- en bijschrijvingen uit uw internet bankieren en uploadt deze in de software van BankingTools. Heeft u rekeningen bij meerdere banken? Geen enkel probleem. De handige software is in staat om rekeningen van verschillende banken samen te verwerken. Contante uitgaven kunt u gemakkelijk handmatig toevoegen. Vervolgens worden uw inkomsten en uitgaven automatisch ingedeeld in vrij aan te passen rubrieken zoals huishouden, salaris, hypotheek, verzekeringen en abonnementen. Op deze manier krijgt u vanzelf zicht op uw uitgaven en is uw bestedingspatroon gemakkelijk te ontdekken.

Download de software

Krijg meer grip krijgen op uw financiën, realiseer uw doelen en ga bewust met uw geld om. Dit zorgt voor minder financiële stress en een sterkere financiële situatie. Ookleine dingen dragen bij aan het grote geheelProbeer BankingTools nu 30 dagen gratis uit!