Het heeft een poos geduurd, maar de kogel is eindelijk door de kerk: Nederland heeft een nieuw kabinet. Na lange onderhandelingen presenteerden de VVD, ChristenUnie, D66 en het CDA recentelijk het nieuwe regeerakkoord. Wat zijn de belangrijkste plannen van de kersverse coalitie op financieel vlak? En wat betekent dat voor uw portemonnee? In dit artikel zetten we de belangrijkste kabinetsplannen voor u op een rijtje.

Lees meer
Lees meer »

Een goed gevulde spaarrekening is goed voor de gemoedsrust. U bent beter voorbereid op onverwachte uitgaven en weet dat u een financieel tikje kunt opvangen. Daarnaast is sparen een manier om een leuk extraatje voor de oude dag weg te zetten. In tegenstelling tot wat u zou verwachten, is het niet per se noodzakelijk om een hoog inkomen te hebben om spaarruimte vrij te kunnen maken. Ook met een wat minder salaris is het vaak goed mogelijk om vlijtig te sparen. Wij laten u zien hoe

Lees meer
Lees meer »

Hoe berekent u een persoonlijke rijksbegroting?

13-09-2017 07:10 door BankingTools

Het is weer bijna Prinsjesdag. Dit jaarlijks terugkerende ritueel staat in het teken van de rijksbegroting (ook vaak miljoenennota genoemd), een overzicht van alle geplande inkomsten en uitgaven van de Nederlandse rijksoverheid in het komende regeringsjaar. De miljoenennota is ook een mooi bruggetje naar het opstellen van een persoonlijke rijksbegroting. Hoe gaat het maken van een eigen begroting in zijn werk? En wat zijn de belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden? Wij zetten de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rijtje.

Lees meer
Lees meer »

Uw inkomsten en uitgaven analyseren

30-08-2017 02:31 door BankingTools

Wilt u exact weten waar u geld elke maand naartoe gaat? En bent u benieuwd naar het bedrag dat u periodiek opzij kunt zetten voor later of een onverwachte grote uitgave? Dan doet u er verstandig aan om een gedegen analyse los te laten op uw inkomsten en uitgaven. In dit artikel tonen we u hoe ruwe cijfers verandert kunnen worden in een goed onderbouwd overzicht dat gestalte geeft aan uw financiële toekomst.

Lees meer
Lees meer »

De veiligheid van een digitaal huishoudboekje

17-08-2017 09:27 door BankingTools

Dankzij de opkomst van internetbankieren kunt u elk moment van de dag checken wat uw actuele saldo is. Maar dat betekent nog niet dat u ook exact ziet waar uw geld naartoe gaat. Hier komt een digitaal huishoudboekje als BankingTools om de hoek kijken. BankingTools verdeelt alle inkomsten en uitgaven in overzichtelijke categorieën, zodat uw financiële situatie en gewoontes snel en overzichtelijk in kaart worden gebracht. Maar is zo’n digitaal huishoudboekje wel veilig voor cybercriminelen of andere kwaadwillende individuen? In dit artikel tonen we u waarom BankingTools te allen tijde een veilig stukje gereedschap is voor het bijhouden van uw financiën.

Lees meer
Lees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 103

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (lokaal tarief)
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur

Klantbeoordelingen