Wat geven we uit aan de vakantie?

10-08-2017 11:24 door BankingTools

De vakantie is voor veel Nederlanders een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Het aanlokkelijke beeld van een tropisch strand of een avontuurlijke doevakantie is een vooruitzicht dat kan helpen om lange werk- of winterdagen door te komen. Maar hoeveel belang hechten we als Nederlanders nu echt aan vakantie? En hoeveel geld hebben we daadwerkelijk over voor een droomvakantie? In dit artikel gaan we voor u op onderzoek uit.

Lees meer
Lees meer »

Hoe voorkomt u de zomerdip?

04-08-2017 07:48 door BankingTools

De zomer wordt over het algemeen geassocieerd met zon, goed weer, ontspanning en buitenpret. Toch is niet iedereen een groot fan van dit jaargetijde en bestaat er ook zoiets als een zomerdip. Wat is een zomerdip en hoe kunt u die tegengaan? In dit artikel tonen we het.

Lees meer
Lees meer »

Welke vakantielanden zijn populair onder Nederlanders?

28-07-2017 03:40 door BankingTools

Veel Nederlanders houden van vakantie en trekken graag de wijde wereld in. Maar welke vakantiebestemmingen zijn het populairst? En waaraan hebben die landen of regio’s hun populariteit te danken? In dit artikel tonen wij het u.

Lees meer
Lees meer »

Verschil tussen een gewoon en digitaal huishoudboekje

20-07-2017 05:42 door BankingTools

Wilt u graag weten welk totaalbedrag er maandelijks op uw rekening binnenkomt? En heeft u al uw uitgaven graag overzichtelijk op een rijtje? Dan komt een huishoudboekje goed van pas. Omdat internetbankieren vandaag de dag een ingeburgerd fenomeen is, is de stap naar een digitaal huishoudboekje zo gemaakt. Welke voordelen zijn verbonden aan het bijhouden van een offline-huishoudboekje? En wat zijn de belangrijkste verschillen met de traditionele, papieren variant? In dit artikel tonen we het u.

Lees meer
Lees meer »

Hoewel de opkomst van het flexibele werken de deur voor nieuwe mogelijkheden opent, is de zomer nog altijd de vakantietijd bij uitstek. Dat geldt zeker voor gezinnen. Die moeten immers vaak rekening houden met de vaste schoolvakanties voor het plannen van hun reis. Maar prijstechnisch is het meestal gunstiger om in het najaar of vroege voorjaar koers naar andere oorden te zetten. In dit artikel tonen we de geldelijke voordelen van een vakantie buiten het hoogseizoen. Daarnaast leggen we uit hoe het zit met de leerplicht en aanverwante zaken bij het boeken van een reis buiten de schoolvakantie.

Lees meer
Lees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 98

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (10:00 tot 14:00 uur)

Klantbeoordelingen