9 tips om extra geld te besparen voor het einde van het jaarHet einde van het jaar komt weer met rasse schreden dichterbij. Het goede nieuws is dat er diverse mogelijkheden zijn om in die laatste weken van 2017 nog flink wat geld te besparen. Wij laten je zien hoe aan de hand van een negental handige bespaartips.

Lees meer
Lees meer »

Tips om thuis geld te verdienen op de energierekening

15-11-2017 08:09 door BankingTools

Tips om thuis geld te verdienen op de energierekening

De energierekening is één van de vaste uitgavenposten die elke maand terugkomen. Hoewel energie niet goedkoop is, zijn er op dit vlak gelukkig wel volop besparingsmogelijkheden. In dit artikel laten we zien hoe u geld kunt besparen op de maandelijkse energierekening. Goed voor de beurs en het milieu!

Lees meer
Lees meer »

Sparen voor mijn pensioen: hoe doe ik dat en aan welk maandbedrag moet ik denken?

Elke Nederlander ontvangt na het bereiken van de wettelijke pensioenleeftijd een AOW-uitkering. Dit is een basaal basispensioen dat bedoeld is voor het dekken van de eerste levensbehoeften. Maar de AOW is geen vetpot. De kans is groot dat u een extra pensioentje nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van een financieel onbezorgde oude dag. Veel werknemers bouwen extra pensioen op via hun werkgever. Werkgevers zijn echter niet wettelijk verplicht om een aanvullende pensioensregeling aan te bieden. Ondernemers en zzp’ers bouwen bovendien helemaal geen werkgeverspensioen op en moeten hun extra oudedagsvoorziening zelf bekostigen. Welke mogelijkheden hebt u om extra pensioen op te bouwen? En wat is een goed maandbedrag om te reserveren voor de oude dag? Wij laten het u zien.

Lees meer
Lees meer »

Het nieuwe regeerakkoord: de belangrijkste plannen op financieel vlak

Het heeft een poos geduurd, maar de kogel is eindelijk door de kerk: Nederland heeft een nieuw kabinet. Na lange onderhandelingen presenteerden de VVD, ChristenUnie, D66 en het CDA recentelijk het nieuwe regeerakkoord. Wat zijn de belangrijkste plannen van de kersverse coalitie op financieel vlak? En wat betekent dat voor uw portemonnee? In dit artikel zetten we de belangrijkste kabinetsplannen voor u op een rijtje.

Lees meer
Lees meer »

Wat zijn de beste manieren om te sparen met weinig geld?

Een goed gevulde spaarrekening is goed voor de gemoedsrust. U bent beter voorbereid op onverwachte uitgaven en weet dat u een financieel tikje kunt opvangen. Daarnaast is sparen een manier om een leuk extraatje voor de oude dag weg te zetten. In tegenstelling tot wat u zou verwachten, is het niet per se noodzakelijk om een hoog inkomen te hebben om spaarruimte vrij te kunnen maken. Ook met een wat minder salaris is het vaak goed mogelijk om vlijtig te sparen. Wij laten u zien hoe

Lees meer
Lees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 106

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (lokaal tarief)
Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 14:00 uur

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure