Inkomstenbelasting berekenen: handige stappenplan

26-02-2018 15:54 door BankingTools

Inkomstenbelasting berekenen: handige stappenplanIedere Nederlander is verplicht om zijn inkomsten bekend te maken aan de Belastingdienst. De inkomstenbelasting is dan ook een jaarlijks terugkerend verplicht nummertje. Als u in dienstverband werkt is de inkomstenbelasting direct betaald in de vorm van loonheffing, maar voor freelancers en ondernemers geldt dit niet en is de inkomstenbelasting vaak een flinke rekensom. Wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Bereken dan zelf de inkomstenbelasting aan de hand van het stappenplan dat we in dit artikel bespreken.

Lees meerLees meer »

Wat is PSD2? Inhoud en gevolgen voor consumenten

18-01-2018 08:41 door BankingTools

Wat is PSD2? Inhoud en gevolgen voor consumentenDe PSD2 is een nieuwe Europese richtlijn voor betaaldiensten die in 2018 definitief ingaat. De wetgeving moet vooral zorgen voor meer concurrentie en innovatie door het wegnemen van drempels voor nieuwe aanbieders op de Europese betaalmarkt. Maar wat houdt de richtlijn precies in? En wat betekenen de nieuwe regels voor consumenten? In dit artikel leggen we het haarfijn uit.

Lees meerLees meer »

Wat leert u van uw persoonlijke jaarrekening?

03-01-2018 04:49 door BankingTools

Terugblik 2017 en goede voornemens 2018: wat leert u van uw persoonlijke jaarrekening?De periode net na de feestdagen vormt een ideaal moment om de financiële balans van het afgelopen jaar op te maken. Wat waren de belangrijkste kostenposten in 2017? Is het gelukt om in het afgelopen jaar mijn financiële doelen te halen? En wat kan ik in 2018 doen om belangrijke uitgavenposten in te perken en per maand net wat meer over te houden? We laten het zien aan de hand van een fictief voorbeeld dat representatief is voor de modale Nederlander.

 

Lees meerLees meer »

Budgettips voor Kerstmis en Nieuwjaar

20-12-2017 10:12 door BankingTools

Budgettips voor Kerstmis en NieuwjaarKerstmis is een feest dat er op financieel vlak bij veel mensen behoorlijk inhakt. Versieringen, een leuke outfit, lekker eten en mooie cadeaus voor uw vrienden en geliefden. Toch is het goed mogelijk om een mooi kerstfeest en het aansluitende Nieuwjaar te vieren met een bescheiden budget. Wij laten het u zien aan de hand van een aantal handige budgettips. Zo blijft Kerstmis leuk en betaalbaar!

Lees meerLees meer »

9 tips om extra geld te besparen voor het einde van het jaarHet einde van het jaar komt weer met rasse schreden dichterbij. Het goede nieuws is dat er diverse mogelijkheden zijn om in die laatste weken van 2017 nog flink wat geld te besparen. Wij laten je zien hoe aan de hand van een negental handige bespaartips.

Lees meerLees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 109

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Digitale huishoudboekje voor al uw inkomsten en uitgaven
Het meest uitgebreide inzicht in uw financiën 

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure