Hoe bespaart u geld op vakantie?

23-06-2017 11:08 door BankingTools

Vakantie moet ontspanning zijn. Het is dan ook niet vreemd dat geldzaken in deze periode doorgaans niet prominent op de agenda prijken. Toch kan slim besparen uw vakantie een stuk voordeliger maken. En het goede nieuws is dat dit niet ten koste van het plezier hoeft te gaan. In dit artikel geven we vakantiebesparingstips die goed voor het gemoed én de beurs zijn.

Lees meer
Lees meer »

Besparen op uw boodschappen

14-06-2017 06:20 door BankingTools

De boodschappen nemen een groot deel van het maandelijks budget in beslag. Het is natuurlijk erg fijn om te besparen op deze kosten en nog steeds gezond te blijven eten. Wij hebben een aantal handige tips!

Lees meer
Lees meer »

Vraag u zich regelmatig af waar uw geld gebleven is en hoe u er financieel voorstaat. Houd u aan het einde van uw geld nog een stukje maand over? Wij hebben de oplossing! BankingTools heeft namelijk software die u precies laat weten waar uw geld naartoe gaat.

Lees meer
Lees meer »

Zodra de zon zich laat zien, duiken we massaal het terras op. Geen enkel zonnestraaltje mag verloren gaan. Geen goedkope hobby, maar wat moeten we anders? Met onze korte zomers hebben we geen keuze. Echt niet. Gelukkig zijn er een aantal trucjes om de financiële kater na het terrasbezoek tegen te gaan.

Lees meer
Lees meer »

Wat doet u met uw vakantiegeld?

22-05-2017 03:53 door BankingTools

Eind mei ontvangen de meeste Nederlanders het jaarlijkse vakantiegeld. Dit is het juiste moment om te beslissen wat u ermee gaat doen. Geeft u het uit aan een vakantie? Investeert u het in uw woning of stort u het op uw spaarrekening voor een ander moment? Of heeft u nog geen idee wat u met uw geld gaat doen? Wij hebben een aantal handige suggesties.

Lees meer
Lees meer »
per pagina

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 91

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Probeer de software 30 dagen gratis, ervaar hoe gemakkelijk het werkt
Vragen? Mail sales@bankingtools.nl of bel 09008212400 (€1,00 per gesprek, 10:00 -14:00)
Thuiswinkel waarborg Ecommerce Europe Trust Kiyoh beoordelingen Digicert