Kasboek maken en bijhouden met Cashflow software

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden en
maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig
en altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow
software door contact met support

Kasboek maken en bijhouden

U kunt op papier een kasboek maken en een kasboek bijhouden, maar dit kost veel tijd. Bespaar al de moeite van een kasboek maken en kies voor de Cashflow software van BankingTools. Cashflow Viewer 5, Cashflow Assistant 5 en Cashflow Manager 5 zijn administratieprogramma's die er op gericht zijn u veel tijd te besparen, overzichtelijke statistieken te bieden en waarmee u de persoonlijke begroting direct kan inzien.

Heeft u veel uitgaven in uw gezin en zorgt dat soms voor onoverzichtelijkheid? Dat is vanaf nu verleden tijd met dit handige kasboek programma. Een kasboek maken en kasboek bijhouden kan efficiënter dan u denkt en met onze software kunt u gemakkelijk uw bij- en afschrijvingen binnenhalen vanaf uw rekeningen. Hiermee kan u direct overzichtelijkheid creëren in het financiële overzicht van het huishouden.

Kasboek bijhouden

De Cashflow software stelt u in staat om op een zeer efficiënte manier een kasboek bij te houden, waarmee het administratieprogramma inmiddels zeer veel gebruikt is. Ruim een kwart miljoen mensen gingen u al voor met ons kasboek programma, welke ideaal is voor uw budgetbeheer huishouden.

Het kasboek programma is zo ingericht dat u zonder problemen direct aan de slag kunt om uw digitale kasboek bij te houden. Afhankelijk van welke software versie u aanschaft heeft u diverse opties. Dat loopt uiteen van een versimpeld huishoudboekje tot een persoonlijke begroting op basis van Nibud advies. Ook kunt u hiermee uw totale budget beheren en daarmee uitstekend uw inkomsten en uitgaven bijhouden.

Bovendien is het verstandig dat u een kasboek bijhoudt, u kan op die manier zeer gemakkelijk eerdere uitgaven en inkomsten terugzien en waar dat met een kasboek maken soms nog wat rommelig kan zijn, behoort dat met Cashflow software tot de verleden tijd. Een kasboek maken en een kasboek bijhouden doet u met een digitaal kasboek van BankingTools.

Budgetbeheer huishouden

Hoeveel houdt u aan het einde van deze maand over? Kunt u met uw huidige uitgave patroon dit jaar nog op vakantie? Veelgestelde vragen waar u in één keer een antwoord op krijgt met een digitaal kasboek van BankingTools.

Onze kasboek software is zo ingesteld dat het zeer effectief is als budgetbeheer huishouden. Het kasboek programma werkt als compleet budgetbeheer programma en tegelijkertijd als eenvoudig huishoudboekje. Een digitaal kasboek zal u een hoop tijd en moeite besparen en u kunt hier uitstekend uw financiën mee bijhouden.

Probeer de Cashflow software eens uit! U zult niet teleurgesteld worden en bespaar u daarmee een hoop tijd die u anders kwijt bent aan het kasboek maken en kasboek bijhouden. De kasboek programma doet dit automatisch voor u en maakt geen fouten.

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Digitale huishoudboekje voor al uw inkomsten en uitgaven
Het meest uitgebreide inzicht in uw financiën 

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure