Inkomsten en uitgaven bijhouden

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden en
maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig
en altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow
software door contact met support

Eenvoudig huishoudboekje

Uw financiën zijn altijd een delicate kwestie en u wilt zonder rompslomp direct inzien wat uw inkomsten en uitgaven zijn. Daarvoor is er een digitaal huishoudboekje in de vorm van het Cashflow softare administratieprogramma. Hiermee heeft u perfect inzicht op het budgetbeheer van uw huishouden, doordat de kasboek software ingericht is als een eenvoudig huishoudboekje.

Alleen de informatie die u nodig heeft, prognoses en een handige tool om te zoeken in uw financiële administratie, dat is waar het eenvoudige huishoudboekje Cashflow software voor staat. Het is ingericht als budgetbeheer programma voor de uitgaven gezin, maar ook voor alleenstaanden die graag duidelijk inzicht op hun persoonlijke begroting willen hebben.

Het gemak en het overzicht

Het gemak van Cashflow software vertaalt zich naar het feit dat het eenvoudige huishoudboekje in de eerste plaats overzichtelijk is, maar tegelijk ook zeer gemakkelijk in gebruik is. Haal uw laatste bij- en afschrijvingen op bij uw Nederlandse en Belgische banken en zie gelijk wat uw huidige financiële situatie is. Als budgetbeheer programma is het perfect als vervanger van het herkenbare oude schrift waar u wekelijks veel tijd aan kwijt bent.

Even iets opzoeken in uw financiële geschiedenis of analyseren of u geld over heeft of juist tekort komt? Het kan allemaal met Cashflow software, uw eenvoudige huishoudboekje. U kunt een eenvoudig huishoudboekje binnen een paar tellen via onze website kopen en binnen tien minuten kunt u er mee aan de slag.

Financieel overzicht huishouden

Het kasboek programma is voor iedereen in particuliere sfeer en of u nu alleenstaand bent of een gezin heeft, voor elke situatie is Cashflow software een uitkomst. De uitgaven gezin analyseren, het huishouden budgetteren of even snel uw financieel overzicht huishouden raadplegen? Het kan allemaal met Cashflow software, uw eenvoudige huishoudboekje.

Vandaag nog een eenvoudig huishoudboekje kopen? Of liever even uitproberen, het kan allemaal. Koop het huishoudboekje hier of probeer 30 dagen gratis.

Alleen u heeft toegang tot uw gegevens

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Digitale huishoudboekje voor al uw inkomsten en uitgaven
Het meest uitgebreide inzicht in uw financiën 

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure