Het Nibud huishoudboekje van BankingTools

✔ Aanbevolen door banken
✔ Software op uw computer
✔ 350.000+ huishoudens


Huishoudboekje Nibud

Het Nibud is een onafhankelijke stichting die zich bezighoudt met financieel advies en informatievoorziening. BankingTools heeft een samenwerking met het Nibud en zo is het mogelijk om bij ons een huishoudboekje te kopen, waarbij u een persoonlijk advies van het Nibud krijgt. 

BankingTools heeft drie verschillende kasboek programma's. De meest simpele versie is Cashflow Viewer 5, de iets meer uitgebreide is Cashflow Assistant 5 en het meest complete programma is Cashflow Manager 5. Cashflow Manager 5 is het huishoudboekje waarbij u een persoonlijk begrotingsadvies van het Nibud ontvangt en tevens uw situatie kan vergelijken met andere Nederlanders in een vergelijkbare financiële situatie. 

Onze huishoudboekje met het Nibud begrotingsadvies geeft u de unieke mogelijkheid een duidelijk beeld te creëren betreft hoe u er financieel voor staat. Daarmee is het Nibud huishoudboekje van BankingTools een effectief middel om uw financiën bij te houden.

Persoonlijke begroting

Een persoonlijke begroting is het makkelijkst te visualiseren als u hier een goed kasboek programma voor heeft. Beheer de uitgaven van uw gezin in een huishoudboekje. Bij Cashflow Manager 5 heeft u alle denkbare opties die u goed helpen om een duidelijk overzicht te creëren. Hierbij zit het persoonlijke begrotingsadvies van het Nibud, wat u nog meer inzicht en mogelijkheden geeft. 

Voor meer informatie over Cashflow Manager 5 of één van onze andere administratieprogramma's kunt u hier terecht, waar wij u meer specifieke details geven.

Huishoudboekje kopen

Een huishoudboekje kopen dat samenwerkt met het Nibud en daarmee een digitaal kasboek bijhouden dankzij de eenvoudige overzicht en werking, dat kan binnen een paar tellen. Via onze website kunt u gemakkelijk een huishoudboekje kopen en daarmee haalt u direct een degelijk kasboek software in huis. 

De Cashflow programma's van BankingTools staan bekend als zeer degelijk kasboek programma's wat ideaal is om uw financiën bij te houden, de uitgaven van uw gezin te organiseren en dat met een persoonlijk begrotingsadvies van het Nibud. Bestel vandaag nog uw huishoudboekje bij BankingTools en geniet van de vele voordelen.

Uitgebreide software

Veilige software

Telefonische support

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Vragen? sales@bankingtools.nl of 0900-8212400 (10:00 tot 14:00 uur)

Klantbeoordelingen