Huishoudboekje maken en bijhouden

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden en
maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig
en altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow
software door contact met support

Huishoudboekje maken en bijhouden

Maak een huishoudboekje op maat met het digitale huishoudboekje van BankingTools. Een huishoudboekje maken is zeer gemakkelijk en het geeft u direct inzicht op uw budget en uw uitgaven. Of het nu uitgaven van uw gezin betreft of de een persoonlijke begroting, u bespaart een hoop tijd met een digitaal huishoudboekje van BankingTools.

Een huishoudboekje maken met het financiële administratieprogramma Cashflow van Bankingtools geeft u de mogelijkheid om te zien waaraan, wanneer en aan wie u uw geld uitgeeft. Uw inkomsten en uitgaven bijhouden wordt op deze manier erg gemakkelijk, want u ziet middels duidelijke grafieken en tabellen precies hoe uw financiële situatie eruit ziet.

Huishoudboekje bijhouden

Het huishoudboekje bijhouden met daarbij een duidelijk financieel overzicht van het huishouden gaat geheel geautomatiseerd. De Cashflow software is er op ingesteld om u het werk uit handen te nemen. Alle bij- en afschrijvingen worden automatisch opgehaald van al uw Nederalndse en/of Belgische rekeningen en u kunt tevens terecht in uw digitaal huishoudboekje voor uw archief.

U kunt snel betalingen zoeken, sorteren en selecteren en u kunt daarbij een archief opbouwen van enkele jaren, welke u ook altijd zonder enige problemen door kan zoeken. Daarmee heeft u alles bij elkaar en heeft u een uitstekend financieel overzicht van het huishouden. Het huishoudboekje bijhouden kost in die zin weinig tijd en het is ook nog eens erg efficiënt in gebruik. Perfect als budgetbeheer programma, waarbij wij de keuze bieden uit drie varianten.

Digitaal huishoudboekje

De drie verschillende Cashflow programma's zijn verschillend in opties. Voor enkel het bijhouden van de uitgaven gezin is Cashflow Viewer 5 voldoende. Maar voor het uitgebreider budgetteren van het huishouden met daarbij grafieken en tabellen is Cashflow Assistant 5 wellicht interessanter.

Een compleet huishoudboekje maken en bijhouden in de meest uitgebreide vorm van een digitaal huishoudboekje kan alleen met Cashflow Manager 5. Hiermee kunt u tot in detail uw inkomsten en uitgaven bijhouden en u krijgt ook nog een persoonlijk advies van het Nibud. Cashflow Manager 5 is namelijk ook een huishoudboekje met inzicht op soortgelijke situaties van anderen in samenwerking met het Nibud, zodat u goed vergelijkingsmateriaal heeft.

Een huishoudboekje maken en bijhouden doet u met ons budgetbeheer programma. Vandaag nog een huishoudboekje kopen? Dat doet u hier.

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Digitale huishoudboekje voor al uw inkomsten en uitgaven
Het meest uitgebreide inzicht in uw financiën 

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure