Uw huishouden budgetteren met Cashflow software

✔ Software op maat instellen
✔ Koppeling met alle banken
✔ Deskundige support


Uitgebreide software

Kies uit de vele mogelijkheden en
maak uw huishoudboekje op maat

Veilig en persoonlijk

Uw persoonlijke gegevens staan veilig
en altijd beschikbaar op uw eigen PC

Deskundige support

Maak optimaal gebruik van Cashflow
software door contact met support

Budgetteren huishouden

Een eenvoudig overzicht van al uw financiën en nooit meer onverwachts geld te kort. Een huishoudboekje dat slechts eenmaal per week wordt bijgehouden geeft u dagelijks inzicht in uw financiële situatie. In een huishouden is budgetteren van groot belang om zicht te houden op noodzakelijke uitgaven en de mogelijkheden om te bezuinigen.

Dit is toch veel werk, hoor ik u denken. Nee, gelukkig kan dit ook geautomatiseerd worden. BankingTools helpt uw huishouden budgetteren met een eenvouding digitaal huishoudboekje. Alle inkomsten en uitgaven van uw gezin staan overzichtelijk op één plek in onze Cashflow software.

Financieel overzicht huishouden

Cashflow software is als administratieprogramma in samenwerking met diverse vooraanstaande Nederlandse banken ontwikkeld om u te allen tijd een duidelijk overzicht te geven van uw financiële situatie. Het biedt tevens de mogelijkheid om zonder al te veel gedoe uw financiën bij te houden. In die zin is het administratieprogramma als digitaal huishoudboekje dé oplossing voor een overzichtelijk budgetbeheer van een huishouden.

Een financieel overzicht van uw huishouden inclusief nauwkeurige prognoses zijn de grote voordelen van de Cashflow software. Tegen lage kosten maakt u nu al gebruik van één van onze huishoudboekjes. De software is gemakkelijk te downloaden om vervolgens binnen tien minuten een compleet financieel overzicht van uw huishouden te creëren.


Het budgetteren van een huishouden via de Cashflow kasboek software is gemakkelijker, overzichtelijker en efficiënter dan de klassieke manier. Ook voorkomt u onnodige fouten en komt u niet voor verrassingen te staan. Sluit aan bij de ruim 350.000 gezinnen die al gebruikmaken van dit huishoudboekje.

Vandaag nog uw huishouden budgetteren

Vandaag nog overstappen naar de beste manier voor het budgetteren van uw huishouden? Dat kan. Het Cashflow huishoudboekje software kopen en er binnen tien minuten mee aan de slag gaan is één van de speerpunten van BankingTools. Alles is zo transparant mogelijk, waardoor u uitstekend uw inkomsten en uitgaven kunt bijhouden en controle heeft op de uitgaven van uw gezin.

Cashflow software is door jaren van ontwikkeling hét ultieme kasboek programma dat verkrijgbaar is. In samenwerking met gerenommeerde Nederlandse banken zijn deze kasboeken samengesteld. Zo kunt u eenvouding inloggen en via internetbankieren alle transacties inladen. Deze efficiënte werking helpt u met het bijhouden van de financiën. Ook vanaf vandaag aan de slag met het budgetbeheer van uw huishouden? Maak kennis met het digitale huishoudboekje, Cashflow software.

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd

Uw veiligheid en privacy zijn gewaarborgd


Cashflow software van BankingTools draait op uw eigen Windows computer. Uw financiële gegevens staan daar dus veilig en zijn van buitenaf onbereikbaar. Bovendien stelt u een persoonlijk wachtwoord in waarmee uw persoonlijke administratie onleesbaar wordt opgeslagen. Zo houdt u alles privé en alleen toegankelijk voor uzelf. Volgens het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is het huishoudboekje van BankingTools ideaal voor veilig budgetbeheer.

 

Synchroniseer uw gegevens met alle banken

Maak uzelf financieel bewust

Probeer Gratis

Digitale huishoudboekje voor al uw inkomsten en uitgaven
Het meest uitgebreide inzicht in uw financiën 

Klantbeoordelingen Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure